Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Alyona Alyona вирушила у велику подорож і вперше до Америки. Вона вирішила знімати всі свої пригоди на камеру для шанувальників і почала з того, як добиралася.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

"Це моя перша поїздка до США. Я вирішила, що буду записувати влоги — розповідати, показувати та ділитися своїм життям", - повідомила Олена.

Було видно, що її переповнювало хвилювання від майбутньої подорожі. Зірка показала свій сніданок і розповіла, що летить разом зі співачкою Анастасією Прудіус, більш відомою як Kola, у США з пересадкою у Парижі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Я перед цим в Україну їздила поїздом, туди і назад, і ця 12-14 годинна поїздка дуже сильно мене підкувала", - додала вона.

Зупинили вони у Сіетлі, де, зважаючи на все, пройде перший концерт артистки в рамках благодійного туру.

Раніше ми писали, що Alyona Alyona помітила, як війна змінила людей і виклала все, що думає: "Без дозволу в душу"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona розповіла, до яких справ повернулася після паузи через війну з росією: "Максимум для перемоги"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona і Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр"