Відома співачка, колишня солістка гурту "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Цього разу Анна зізналася, що в неї сталося "прозріння", на яке вона чекала ще з лютого цього року.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Завальської у мережі Instagram.

Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram
Публікація Анни Завальської, скріншот: Instagram

"Анагноризм - це коли герой нарешті розуміє суть всього, що відбувається... таке, по суті, шокуюче прозріння. З самого початку війни я дуже хотіла дійсно відчути щось таке, що викриє все недоступне для розуміння або усвідомлення... тому що війну усвідомити неможливо, але була і є одержимість бажанням дістати все на поверхню і розкласти перед собою деталі зламаного та розібраного механізму та вигукнути: так ось у чому була причина краху!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Проте все, що відбувається з лютого, досі неможливо ухвалити. Чи не найцінніше досягнення за цей час – це вироблена звичка триматися, навіть коли падаєш у прірву. Є й побічний ефект: згодом твоя вроджена емпатичність втрачає свою гостроту і переходить у режим глухого та глибокого болю за всім, що ти не в змозі змінити чи виправити.

Але мій момент анагноризму нарешті настав: все заради кохання. Все, що ми проходимо, викристалізовує любов у кожному з нас, дістає з глибин і запалюється вічними вогниками. Заради тих, що пішли. Заради тих, хто живе і бореться. Заради тих, хто ще народиться у вільній країні. Заради самих себе. Ми боремося за кохання у всіх її проявах.", - пише Анна.

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто зазначити, що шанувальники та друзі Анни почали підтримувати співачку. Ось, що пишуть люди: "Амінь", "Бо життя і є любов", "Ну, кіно на тебе чекає", "Найпотужніша сила у Всесвіті - це любов".

Нагадаємо, "Триматися своїх": Анна Завальська з "Алібі" розповіла, як отримати необхідне кохання у скрутний момент.

Раніше повідомлялося, Завальська з "Алібі" розсекретила магію батьків, яка загострилася з початку війни: "Як говорив Дамблдор...".

Також, Анна Завальська з "Алібі" не спить ночами і відчуває тваринний страх за тих, хто залишився в Україні: "Не оминуло горе".