Популярна українська виконавиця та екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва зовсім недавно розійшлася з артистом Вовою Дантесом і вступила у стосунки з їхнім спільним другом Михайлом Кацуріним.

Артистка часто розповідає про своє життя в Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів людей.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

20 листопада на станції метро Майдан Незалежності у прямому ефірі відбувся суперфінал масштабного вокального проекту "Голос країни-12".

Перемогу здобула Марія Квітка з команди Олі Полякової, після "Нокаутів" її врятувала команда "Другого шансу". Дорофєєва дуже засмутилася, що на місці співачки виявився не її фаворит, військовий Давид Маскіса, проте для неї він завжди буде переможцем.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Під час виконання пісні "Чути гімн" репера Skofka зірка не стримала гірких сліз, а після заявила, що дуже пишається ним.

"Цей виступ для мене поза конкурсом. Це значно більше. Зараз я переглядаю твій виступ і плачу. Знову. Ти мій переможець . Пишаюся тобою неймовірно", - зізналася Надя Дорофєєва.

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва наклюкалася з яскравою подружкою, що аж Вова Дантес захотів: "Виїжджаю, залиште трохи"

Як повідомляв Знай.ua, сніжна королева Надя Дорофєєва забула надіти шапочку, ох вже ці очі: "Насолоджуватися..."

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва досі "роздає на трьох", тепер Юра Горбунов тут: "Вони з Позитивом разом"