Відома співачка, народна артистка України та кандидат філологічних наук Марія Бурмака розповіла, що мало не з пелюшок є революціонеркою. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Марія Бурмака згадала дитинство та поділилася ефектним фото з дитячого садка, на якому позує у симпатичному костюмі з візерунками, намистом та вінком на голові. Співачка згадала, що ще у 5 років почалася її боротьба за ідентичність, коли вона ходила до харківського дитсадка та розмовляла виключно українською мовою.

Марія Бурмака, facebook.com/burmaka.maria
Марія Бурмака, facebook.com/burmaka.maria

Співачка зазначила, що хтось усвідомив, що треба захищати свою культуру лише у лютому, а вона живе із цим усе життя.

Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube
Марія Бурмака. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Коли йдеться про гідність і захист українського - я всього лиш згадую свої відчуття в харківському дитячому садочку. Коли мені було п‘ять і я говорила українською. Коли ти з дитинства б‘єшся за себе і свою ідентичність, потім це – як дихати. Хтось зрозумів це в лютому цього року. Я - все життя в революції гідності як дочка свого народу. Х-характер, Харків, харизма", - поділилася артистка.

Раніше портал Знай повідомляв, Марія Бурмака вирішила підкорити легендарного Стінга, переспівавши його хіт солов'їною: "Раптом відгукнеться".

Також наш портал інформував, Крістіна Соловій заявила, що українці відвоюють свою свободу, навіть залишившись без світла та тепла: "Зі зброєю в руках".

Крім того, ми писали, Макс Барських не клюнув на провокації пропагандистів і залишився вірним Україні: "Завдали стільки шкоди злими мовами".