Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе.

Олег Машуковський відносно нещодавно почав розкривати у собі вокальні здібності та демонструвати їх шанувальникам. Артист презентував нову творчу роботу "Гармата" і всього за добу зіткнувся з великою кількістю хейту та захоплення.

Кліп також доступний для перегляду. Олег у ньому зіграв декілька ролей - кентавра з оголеним торсом, подібність Джеймса Бонда.

Олег Машуковський, кадр із кліпу
Олег Машуковський, кадр із кліпу

У пісні він заспівав про сміливих українок, які власноруч борються з окупантами, нічого не боячись. Рядки написала авторка Настя Ляшенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Для зйомок він покликав співачку Машу Кондратенко, блогерку Анастасію Арбузову, Каріну Балашову та Лілю Слюсар. Мілі Кузнєцової дісталася найяскравіша роль, на свої пишні груди вона натягла гармати, а на голову синю перуку.

Міла Кузнєцова, кадр із кліпу Машуковського
Міла Кузнєцова, кадр із кліпу Машуковського

"Попри те, що наші україночки всі абсолютно різні: хтось з пишними формами, хтось без цього, хтось з блакитними очима, хтось з карими, хтось з довгим волоссям, а хтось з коротким ..та всі українські жінки\дівчата\ надзвичайно сильні, незалежні та красиві. Гріх про це не заспівати", - висловився Машуковський про прем'єру.

Раніше ми писали про те, що коханий Приходько Олег Машуковський засвітив великий горбик: "Побачив у дзеркалі..."

Як повідомляв Знай.ua, Олег Машуковський розповів, як поліція розпізнала в ньому "загрозу" і грубо обшукала: "Торгали за геніталії"

Також портал Знай.ua писав, "Досі...": Олег Машуковський зовсім забув про Анастасію Приходько, вирішив знайти "стареньких"