Популярний гуморист, учасник "Ліги сміху", а також популярний блогер Влад Шевченко показав, як почуваюся українці, просидівши добу, а то й більше без світла та інтернету. Новим роликом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко активно веде свою сторінку в соцмережі та обожнює радувати українців новими публікаціями. Гуморист регулярно знімає кумедні ролики на актуальні теми, щоб зарядити шанувальників позитивом навіть у такий складний період.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко вирішив торкнутися найактуальнішого і пожартувати на тему блекауту, в який кілька днів тому росія занурила всю Україну. Гуморист показав, як почуваються українці, які просиділи без електрики та інтернету 36 годин.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Шанувальники зазначили, що вийшло дуже кумедно, втім, деякі додали, що гуморист трохи "перегнув ціпок".

"Я через 72 поводилася приблизно так само", "Ну, не настільки так! Це вже для якихось тупо зомбі реакція", "Ахпх не праавда", "Це не мем, це моє життя", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко поділився з українцями "інструкцією" на випадок відключення світла: "Всі свічки за упокій".

Також наш портал інформував, що Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав, що цього року діти проситимуть у Святого Миколая: "Ну і фантазія".

Крім того, ми писали, Юрій Ткач із "Квартал 95" відзначив День народження з тортом без свічок та салютом без звуку, українці надривають животи: "Актуально".