Відома українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" Анна Саліванчук, яка минулого тижня на відмінно склала іспит і стала студенткою, продовжує дивувати своїх відданих шанувальників у соціальних мережах.

Цього разу Анна Саліванчук поділилася дуже дивним спостереженням, вона зі своїми дітьми побила особистий рекорд - вони змогли поспати від душі і на кілька годин прокинулися пізніше за звичне.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Доброго ранку. У мене шок-контент! Всі сьогодні чекали не тихого ранку, а ми з дітьми вперше за сім років, спали до 10:33. Вони завжди встають о п'ятій, о шостій, о сьомій, о сьомій. Майже одинадцять, а вони до досі сплять. Я схопилася за світло, мити голову, а то не факт, що його не вимикають. Сподіваюся, що сьогоднішній день буде, як мій сьогоднішній ранок. Ну, будь ласка, прошу вас", — розповідає в історії Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Також шанувальники можуть помітити, що їхня зірка стоїть перед камерою свого телефону лише в одному білому халаті та з мокрою помитою головою, адже як сказала сама Анна, світла може й не бути протягом цілого дня.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Також цікаво, що тепер Анна Саліванчук, вперше за сім років, змогла відчути, що таке тихе та безтурботне ранок. З цим її і вітаємо, а від зірки екрану чекаємо на нові зізнання.

Нагадаємо, Анна Саліванчук влаштувала кімнатне "фаєр-шоу", щоб розважитися поки що немає світла: "Головне волосся не спалити".

Раніше повідомлялося, сніговий янголятко Анна Саліванчук приморозила попу: "Зима нас не лякає...".

Також, пишна красуня Анна Саліванчук в одних трусиках вирішила трохи повеселитись: "Очищення...".