Відома українська співачка Аліна Гросу останнім часом, на сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч людей, з'являється набагато рідше, ніж раніше.

Вона практично не публікується, нещодавно їй робили операцію тривалістю близько 3,5 години. Потім Аліна Гросу згадувала те, що було лише рік тому, до війни... на неї наринула ностальгія. А потім співачка, 28 листопада 2022 року, привітала Михайла Поплавського із Днем Народження. Вона також вдалася до спогадів, бо рівно рік тому їй випала можливість зустрітися особисто для такого моменту. А зараз доводиться виставляти Stories, щоби поділитися теплими словами на адресу артиста.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Михайло Поплавський, рівно рік тому... вітала вас особисто. Дуже шкода, що сьогодні не так. Але все ж таки, Михайле Михайловичу, з Днем Народження! Найголовніше - міцного здоров'я, кохання, мирного неба. над головою, позитиву, натхнення та сил на все-все-все плани", - пише Аліна Гросу у публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У зв'язку зі святом у Михайла у Stories дуже багато публікацій від різних людей – від студентів до друзів-знаменитостей, включаючи Анну Буткевич, Павла Зіброва, Анну Трінчер, Катерину Бужинську та інших.

Нагадаємо, Аліна Гросу захвилювалася за всіх, хто був поряд рік тому: "Де Рома?"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу після операції зізналася, що з її серцем: "У такий час..."

Знай.uа писав, сумна Аліна Гросу після операції засвітила заповітне колечко, шанувальники вітають: "Будьте щасливою парою"