Відома у соціальних мережах українська модель, нутриціолог, радіоведуча, колишня "динамівця" Артема Мілевського та володарка підтягнутих форм Валерія Крук, яку також знають як "Кульбаба", часто радує відданих шанувальників свіжими кадрами та історіями в Instagram.

Цього разу Валерія Крук вирішила продовжити свою улюблену тему про заняття спортом, адже зараз у зірки це найголовніше – спортзал чи зйомки у студії, куди без підтягнутих форм їй краще не прямувати.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram
Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Спорт за розкладом у будь-якому випадку! Якщо не в залі, то вдома. Я не вдома, тож роблю присідання в укритті. Я серйозно", - розповіла Валерія Крук.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також до своєї історії Валерія Крук вирішила додати знімок прямо зі спортзалу. Однак цей знімок - це фото з минулих її походів до фітнес-клубу, адже зараз Валерія займається спортом у сховку через повітряну тривогу.

Валерія Крук, фото: Instagram
Валерія Крук, фото: Instagram

На новому знімку віддані шанувальники Валерії Крук можуть побачити стрункі форми її підтягнутої попи, рівної спини та твердих біцепсів, а ось на руці, яка у спортивній рукавичці можна побачити своєрідне татуювання, яке Валерія часто приховує, якщо знімається у рекламі для відомих брендів. Добре, що зірка має більше того, що можна показати, а не приховувати.

Нагадаємо, "Кульбаба" Валерія Крук показала силу жіночності, випинаючи попу і стукаючи каблучками: "Навіть у темряву".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук хоче напоїти українців коктейлями, щоб допомогти ЗСУ: "Отримайте частину сили та енергії".

Також, Монро знайшла безкоштовне приємне заняття для хлопчиків і дівчаток: "Купила мазь...".