Третя дружина популярного українського музиканта Віктора Павліка, Катерина Репяхова, яка влітку 2021 року стала мамою маленького Михайла, може похвалитися чималою аудиторією шанувальників у соцмережі Instagram.

На початку 2022 року молода матуся вирішила поділитися кількома кадрами того, як вони з чоловіком зустріли сьомий спільний новий рік, і перший у компанії маленького синочка.

"Наш 7 Новий Рік разом. І перший із синочком" , - похвалилася дівчина, яка за сумісництвом також є концертним директором виконавця.

На фото та відео Віктор Павлік та його дружина одягнені вбрання, виконане у чорно-білих кольорах. У Віктора – білий піджак, чорна футболка та штани з різнокольоровими штанинами. Катерина має чорно-білу сукню на запах, чорну сумочку-клатч і чорні високі чоботи.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«З Новим роком, мої улюблені зайчики!», «З новим роком! Здоров'я міцного вам, сімейного благополуччя, миру, удачі та виконання бажань! Нехай 2022 рік буде кращим, успішнішим, щасливішим! Синочок нехай радує вас!», «Розумнички!! Щоб ще 7777777... були разом» , - бажають сімейству фанати.

"Чоботи зайві", "Який несмак, що він що вона, один костюм на всі концерти, супер" , - обурюються деякі.

"Це не один костюм на всі концерти, а знакова історія з життя Віктора Франковича. Його образ з часів Анни-Марії 1992 року. Але вам у жодному разі не догодиш", - відповіла Катерина.

Нагадаємо, що Катя Репяхова забула всі образи та показала свою справжню родину: "Знайомтеся, це Мишко".

Раніше ми повідомляли, що дружина Віктора Павліка Репяхова рознесла вщент популярний сервіс таксі в Києві, забули про війну в країні.