Якийсь час тому артистка Ольга Сумська стала б'юті-експертом у шоу "Ранок з Україною".

Відома актриса, народна артистка України Ольга Сумська приєдналася до програми "Ранок з Україною", яка виходила буднями на каналі "Україна". Зірка була провідною рубрики про красу, в якій ділилася власними перевіреними лайфхаками та порадами щодо догляду за тілом та обличчям.

Актриса Ольга Сумська завітала до студії шоу "Ранок з Україною", де назвала способи, які допомагають їй виглядати на всі 100. Ось, наприклад, для того, щоб скинути кілька кілограмів, вона влаштовує розвантажувальні дні на вівсянці.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

"Друзі, я постійно худну! (сміється) Насправді, мій Віталік постійно мені нагадує про підтримку форми. Але якщо вам потрібно скинути хоча б один кілограм за день, а це досить багато, раджу їсти печені яблука та вівсянку – результат буде просто фантастичний!" – поділилася Ольга Сумська у ефірі каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Крім того, вона принесла із собою кілька масажерів, якими користується особисто. Наприклад, щоб тіло та фігура завжди у формі вона бере лімфодренажний масажер. Користується вона через день, після чого наносить ще й спеціальний крем.

Для того, щоб особисто було в тонусі, нудно використовувати масажер гуаша, який прийнято зберігати в холодильнику. Вранці вмиваєтеся, потім пілінг обличчя, крем, масаж обличчя. Все це дарує вам почуття релаксу. Лише треба прокинутися на 10 хвилин раніше, і ваше тіло скаже вам спасибі.

"Мені 55 років, але в душі - 25! Насправді я пишаюся своїм віком - я бабуся двох онуків! Впевнена - сьогодні жінки відкривають нові горизонти. Тому я щаслива приєднатися до цього проекту! Розповідатиму вам про все - від сучасних технологій і масажерів, до рецептів натуральних масочок, щоб усі українки, завжди були щасливі та насолоджувалися своєю красою" – прокоментувала Ольга Сумська.

Нагадаємо, що Ольга Сумська вирішила відібрати лаври у Каті Осадчої, українці готові зустрічати: "Мій перший. Дякую, друзі".

Раніше ми повідомляли, що рослинність на особі Ольги Сумської засмутила українців: "Була еталоном для багатьох жінок".