Українська акторка, телеведуча та улюблениця мільйонів Ольга Сумська часто радує свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

За лаштунками театру відбувається багато всього цікавого, прихованого від очей глядачів, і Ольга Сумська підтвердила цей факт. Артистка показала кумедне відео з туру українськими містами, а першим став Калуш.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Вона хотіла трохи відпочити перед виставою на дивані, але той не витримав і зламався. Зважаючи на все, Ольга Сумська не очікувала, що диван її так підведе, тому смішно борсалася під сміх свого партнера за кадром.

"Трохи гумору в стрічку! Привіт, Калуш!✋🏻 Мабуть таки диван відчув, що тітка Секлита приїхала!🤣" - написала зірка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Коментарів під відео зібралося чимало, а всі вони здебільшого були жартівливими. Шанувальники припустили, що диван просто не витримав такої краси, а дехто навіть подумав, що артистка була в нетверезому стані.

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Коментарі - instagram.com/olgasumska/
Коментарі - instagram.com/olgasumska/

Нагадаємо, Лілія Ребрик довела навіть Ольгу Сумську, така краса і не снилася: "Так цікаво, що ж вийшло"

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська вирішила відібрати лаври у Каті Осадчої, українці готові зустрічати: "Мій перший. Дякую, друзі"

Як повідомляв Знай.ua, рослинність на обличчі Ольги Сумської засмутила українців: "Була еталоном для багатьох жінок"