Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту "Real O" Світлана Тарабарова має велику аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Нещодавно вагітна Світлана Тарабарова розкрила стать своєї дитини на домашній вечірці "baby shower" - вони з чоловіком чекають на дівчинку. А цього разу вона поділилася, як повідомила двом діткам новину про те, що в їхній родині буде поповнення.

Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram
Світлана Тарабарова із сім'єю, фото з Instagram

"Перші місяці у мене були дуже складними, та і зараз весело. Токсикоз, заборона підіймати все важке, майже постільний режим (який я постійно порушувала, бо з двома малими, війною, роботою, постійними хвилюваннями за рідних в окупації, моїм характером - це виявилося неможливим", - зізналася співачка.

У зв'язку з цими причинами батьки вирішили одразу розповісти про все дітям, адже артистці не можна було носити їх на руках. Вони сіли з ними і з усмішкою на обличчях розповіли історію про те, що всередині їхньої мами росте нове життя.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Реакція Марії та Івана на появу ще одного члена сімейства була дуже зворушлива.

"Вони одразу все зрозуміли, почали вітатися із малюком і цілувати животик - а у мене на очах були сльози від щастя", - поділилася Тарабарова.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова поділилася враженнями від третьої вагітності: "Ще той атракціон"

Як повідомляв Знай.ua, вагітна Світлана Тарабарова з "Real O" вип'ятила свого "карапуза" і підбадьорила українців: "Заряджаємось разом"