Ані Лорак, співачка-зрадниця, яка давно перестала бути для українців іконою шоубізу, а перетворилася на гнійняк, який поблискує з-за поребрика, продовжує знущатися з українців — вона виставила фото-підтримку для військових країни-агресора.

Нове фото зрадниці розмістили у телеграм-каналі "Батальон "Монако"", де Лорак позує у пуховику.

Ані Лорак. Фото: Instagram
Ані Лорак. Фото: Instagram

Ані Лорак теж вирішила бути у мілітарі-тренді. Зробила селфі в пуховику мультикам. Але забула шеврон "Z" причепити. Ця зрадниця досі живе у москві. — зазначають у пабліку.

Раніше стало відомо, що Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки-зрадниці) продовжує працювати на благо ворога. Поки путін та його військо руйнують та знищують все живе в Україні, зрадниця встигла випустити альбом, присвячений... коханню.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Співачці буквально все одно, що її країну руйнує ворог, вона не коментувала та не коментує війну, та дає мовчазну згоду на вбивства мирних українців. Із останнії її висловів, то вона мовить навмисно, щоб її слова не використовували. Але більш промовистого мовчання годі й шукати. Більшості українців зрозуміло, що пєвічка продала за гроші свою країну.

Нагадаємо, ми писали, що Ані Лорак нарешті засяяла, від спостережливих очей не приховати нічого: "Гарного, теплого...".

Як повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак похвалилася чудесами, поки Україну обстрілюють ракетами: "Ми віримо лише у ЗСУ".

Також "Знай.ua" інформував, зрадниця Ані Лорак розважить росіян, поки українці гинуть від їх рук: "Як тобі спиться?".