Ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча написала свіжу публікацію, в якій згадала, що окупанти розпочали нову інформаційну атаку.

Все це відбувається перед їхнім майбутнім масштабним настанням... через що ми виснажуємося, нервуємо, переживаємо. Нам ніхто точно не скаже, де планується російська навала і коли. Однак ми продовжуємо вірити у ЗСУ та, звичайно ж, у власну нервову систему. Адже і нашим хлопцям, і психіці дуже непросто.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

"Коли я починаю здаватися, думаю про тих кому нестерпно – це наші люди в полоні. Просто уявіть місяці, що тягнуться вічність. Колишні цивільні полонені розповідали мені, як хотіли померти швидше, тому що не бачили іншого виходу. Я відчуваю цей біль фізично, тому продовжую боротися за те, щоб повернуті були всі якнайшвидше", - пише Катерина Осадча в публікації.

Вона зазначила, що до кінця тижня мають відбутися дуже важливі зустрічі, завдяки яким процес повернення наших людей ніколи не зупиняється.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Екатерина Осадчая, фото: Instagram
Екатерина Осадчая, фото: Instagram

"Дякую вам за безцінний внесок своїх ресурсів. Сил вам і Божої опіки!", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча вирішила скасувати лютий через біль, який він приніс українцям: "Викидає з календаря"

Як повідомляв "Знай.uа", секрет Каті Осадчої порадував не лише Юру Горбунова, а й Бабкіна: "Зайві кілограми не загрожують"

Знай.uа писав, Катя Осадча показала, як виглядає її тіло без одягу після трьох пологів: "Було діло, знаємо"