Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram. Під час війни він також активно підтримує земляків та бійців.

Віталій Козловський у новому пості поділився потаємним – сном, який він бачить уночі вже не вперше. Артисту в голову приходять картини того, як він вбиває диктатора рф який розв'язав цю страшну війну проти українського народу.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Йому здається, що цей сон йому сниться не просто так, це явно знак, адже, як він зауважив, останнім часом відбувалося багато дивних речей. Але після пробудження в нього тремтіли руки. Козловський хоче вірити, що побачене вночі означає мир для України та поразку для росії.

"Дуже хочу вірити у щось добре. Ми заслуговуємо на мир і любов❤️‍🩹 А вороги най згинуть як роса на сонці!" - написав Віталій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також співак нагадав, що 10 лютого відбудеться прем'єра його нової пісні під назвою "Про нас", у яку він вклав частинку своєї душі. Шанувальники з нетерпінням чекають почути музичний шедевр.

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський одним кадром показав, як виглядають змучені серця українців: "Не пробачимо"

Як повідомляв Знай.ua, Віталій Козловський показав, що пережив, опинившись замкненим із Наталією Могилевською: "Гнів, апатія, страх"

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Козловський згадав, як робив це при Скрябіні та Могилевській: "Тільки зараз починаю щось розуміти"