Юна донька популярної української гумористки, резидентки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маша, яка зараз живе та продовжує навчатися у Польщі, дуже любить радувати своїх та маминих фанатів. Дівчина любить займатися танцями та проводити вільний час на прогулянці з друзями.

Цього разу 19-річна красуня здивувала багатьох, річ у тому, що дівчина часто публікує знімки, на яких її можна побачити у хіп-хоп одязі, проте ми ще не бачили, щоб Марія ходила до студії танцювати. Давайте подивимося, що з цього вийшло.

Про це стало відомо завдяки новій серії свіжих Stories Маші Кравець у мережі Instagram.

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

Сама ж дівчина практично не підписала свіжу історію, проте залишила лише два слова, які більше схожі на прохання подивитися, а не цілу думку: "Ще трошки...".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

Відео записано у чорно-білому фільтрі, що додає атмосферності всьому. На задньому фоні хтось навіть плескає, таким чином підтримує Машу. У студії грав трек Ladi 6 "Dark Brown".

Тепер навіть віддані шанувальникам, якщо подивитися на рухи та вбрання Маші Кравець, то можна сплутати з американською поп-зіркою Біллі Айліш. До речі, ама ж Марія не набагато молодша за "ікони" всіх підлітків світу.

Нагадаємо, "Люблю тебе...": юна донька Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" знайшла захоплення серед варшавських бетонних джунглів.

Раніше повідомлялося, мама навчила? Донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець Маша облизує варшавські стовпи та ще й на морозі.

Також, донька Олени Кравець із "Кварталу 95" Марія зустрілася з хлопцем у Варшаві: "Не бачились рік".