Модель, екссолістка групи NikitA, Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, показала кадри зі знайомим холодильником, натякнувши на повернення додому, після тривалої відсутності в Україні.

Анастасія любить епатувати своїх шанувальників образами, шикарною фігурою та стильним вбранням. На своїй сторінці в instagram, де на ексспівачку підписано понад 86,3 тисячі шанувальників, вона показала нові танці з "холодильником".

Dj NANA. Фото: instagram.com/anastasia_domination/
Dj NANA. Фото: instagram.com/anastasia_domination/

Повернення в стрій "танці з холодильником". Моя своєрідна медитація на сейф плейс тут, — написала зірка.

У коментарях окрім захопливих вигуків від фігури Анастасії, написали, що скучили за цим холодильником, написавши, що він "спекотний".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

DJ NANA. Фото: instagram
DJ NANA. Фото: instagram

Відомо, що Dj NANA поїде представляти Україну у травні 2023 року разом з Надією Дорофєєвою та Позитивом у благодійний тур в США та Канаду. Імовірно тому співачка повернулася в Україну, щоб проводити репетиції та готуватися до надважливої місії.

"Нарешті цей холодильник", "Амбасадор Comfy в роботі", "Так! Повернення спекотного холодильника", "Ми скучили за морозивом", "Як давно я не бачив цей холодильник", - написали у коментарях шанувальники Насті.

Коменатрі DJ NANA. Фото: instagram
Коменатрі DJ NANA. Фото: instagram

Нагадаємо, ми писали, що Dj NANA, колега Даші Астаф'євої з "NikitA" задерла струнку ніжку високо вгору.

Як повідомляв "Знай.ua" Dj NANA з ексгурту "NikitA" похвалилася стрункою фігурою у топіку та коротких шортах.

Також "Знай.ua" інформував, діджейка NANA взялася "за старе" - розкинула ніжки, що було замість спокусливої білизни.