Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила натуральною красою в оригінальному вбранні, яке оцінили навіть Тіна Кароль. Відповідний знімок актриса опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Марта Адамчук досить близько спілкується з шанувальниками та регулярно радує їх новими кадрами, на яких показує, що відбувається у її зірковому житті.

Марта Адамчук Фото: скрін youtube
Марта Адамчук Фото: скрін youtube

Цього разу Марта Адамчук вирішила продемонструвати своє нове вбрання. Актриса позує у стильному кардигані, на якому вишита абревіатура вже знайома всьому світу — ЗСУ.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Українці оцінили вбрання зірки, зокрема від компліменту не втрималася співачка Тіна Кароль, яка також підкреслила, що кардиган дуже пасує актрисі.

"Як тобі йде, красуне!", "Оо, текст до посту цікавий! Невже нова пісня зріє? Чи є всі шанси?", "О боже мій якісь хороші слова написані. Мартусю, сонце, ти як завжди чарівна принцеса так тримати вдалого гарного настрою тобі", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві".

Також наш портал інформував, що скрізь "Жіночий квартал" Віра Кекелія в піджаку на голе тіло і з сином на руках показала красу материнства: "Не для докорів".

Крім того, ми писали, зірка "Жіночого кварталу" співачка Марта Адамчук зачарувала зворушливою піснею про маму: "Про одну з найвищих цінностей".