Популярна українська телеведуча та блогерка Маша Єфросініна показала нові реалії життя із чоловіком Тимуром, які даються їй дуже важко. Про це повідомляє "ЖВЛ" на офіційній сторінці в соцмережі instagram.

Чоловік Маші Єфросініної бізнесмен Тимур Хромаєв, як і багато українських чоловіків, вирушив захищати рідну країну. Він служить у добровільному загоні і хоч зрідка, але може бачитися з дружиною. Проте такі зустрічі тривають дуже мало і закінчуються сумно.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

Так, телеведуча показала, як проводить чоловіка на службу, після того, як він ненадовго приїхав додому. Маша Єфросініна зізналася, що нові реалії їхнього життя дуже важко даються, але вона розуміє, що так зараз живе багато українських сімей.

У мене всі ці місяці просто фізично і психологічно не вистачало сил показувати вам цю нову даність нашого життя з Тимуром. Але я знаю, скільки жінок сьогодні переживає саме те, що і я в черговий раз цього ранку, проводжаючи його Маша Єфросініна

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Маша Єфросиніна додала, що за численними страхами у неї в середині ховається гордість за свого чоловіка.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова показала Єфросініною, як зухвало відповідає своїм кривдникам: "Подорож на три веселі літери".

Також наш портал інформував, Оля Полякова запустила на кухню красеня, щоб готувати піцу без муки: "Він зі своїми яйцями".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна вразила українців не по роках молодою мамою: "Як дві сестрички".