Максим Галкін показав, як його син зібрався на рибалку. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий російський гуморист та телеведучий Максим Галкін, який є чоловіком Алли Пугачової та виховує з нею двох дітей, часто ділиться моментами із сімейного життя та творчістю. Шанувальники відомого артиста з радістю і коментують кожну його посаду. Іноді він спілкується з ними у форматі сторіз.

Максим Галкін, кадр із інтерв'ю
Максим Галкін, кадр із інтерв'ю

Якось гуморист опублікував фотографію в соціальній мережі Інстаграм, на якій його дружина Алла Пугачова ніжно обійме їхніх спільних дітей: Гаррі та Лізу. У руках у хлопчика предмет, схожий на саморобну вудку.

"Гарік зібрався на рибалку 🎣😀" , - повідомив Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фоловери почали активно коментувати цю посаду.

"Яке чудове фото 😍 дітки-принадність і матуся ❤️"; "Які ж шалені діти! Прості, відкриті, не розпещені, але виховані в кращих інтелігентських традиціях. 👏"; "Алла Борисівна просто красуня! Як же я люблю Вашу родину. Усі такі молодці ❤️", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Алла Пугачова згадала своє перше кохання: "Було їх неміряно". Дружина Максима Галкіна відірвалася на концерті чоловіка.

Раніше ми повідомляли, що Максим Галкін вперше розповів , який у нього шлюб з Аллою Пугачовою: "Стосунки сина та матері".

Також стало відомо, що Галкін не Алкін: чоловік Пугачової розповів таємницю своєї родини - "Був категорично проти цього шлюбу".