Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, що в дитинстві вона мала складний характер, який не змінився і через роки. Також на своїй сторінці в соцмережі instagram вона поділилася, ким хотіла стати.

Оля Цибульська підтримує дружні стосунки з шанувальниками та регулярно відкриває їм завісу особистого життя. Зірка радує новими фото чи відео, на яких показує, що відбувається у її особистому та творчому житті, а часом просто смішить українців кумедними роликами.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська згадала дитинство і пожартувала, що характер у неї як був поганим, таким і залишився.

"У дитинстві я була вредна, нагла і вперта, і знаєте що? Я чудово збереглася", - пожартувала співачка.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, Оля Цибульська розповіла, що у дитинстві мріяла пов'язати своє життя зі сценою чи медициною та поцікавилася у шанувальників, якими були їхні мрії.

"Ким ви мріяли бути в дитинстві? Я – артисткою, чи хірургом", - поцікавилася зірка.

Відповідь шанувальників не змусила довго на себе чекати.

"У мене були заборонені професії", "Я мріяла спочатку стати хірургом, а потім співачкою", "Учителькою. Мрії збулися) Тепер боюся мріяти", "А я ще не визначилася ким стану, коли виросту", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабою".

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."