Дуже популярний український виконавець, блогер, волонтер та зірка соціальних мереж Instagram та TikTok Артем Пивоваров, який днями здивував багатьох фанатів своїм акробатичним талантом, продовжує буквально "ходити на руках". Шанувальникам дуже подобаються такі фокуси.

На цей раз Артем вирішив поспілкуватися зі своїми улюбленими шанувальниками в історіях та відповісти на їхні запитання. Людей цікавить, чому це співак не записав нового треку, який давно обіцяв.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Артему Пивоварову в мережі Instagram.

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram
Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

Один із шанувальників запитав Артема: "Ти обіцяв, що випустиш пісню, схожу на "Дежавю", щоб так само плутали "Дежавю" та "Рандеву". (Смайлик з потіючим обличчям - ред.)".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram
Stories Артема Пивоварова, скріншот: Instagram

"Я збрехав!", - коротко відповів своїм шанувальникам Артем Пивоваров.

Найцікавіше у цій відповіді те, що Артем спеціально став на стійку, де він може ходити на руках. Окремо для своїх фанаток співак навіть оголив підтягнуте торс. А потім із дуже радісним обличчям заявив, що це він так каже неправду, коли обіцяє нові пісні.

Однак пізніше з'явилася інформація, в тих же історіях Артема, що незабаром буде новий альбом і тим самим він анонсував низку нових пісень. Можливо, Артем поїде в тур містами України з новим альбомом, оскільки це зараз робить Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, "Тримати баланс...": Артем Пивоваров довірив своє тіло міцним хлопцям, зірку просто забрали.

Раніше повідомлялося, Артем Пивоваров покрутив яєчка хейтерам: тепер двічі подумають.

Також, Артем Пивоваров після Каменських, Полякової та Дорофєєвої обрав дует із псом Патроном.