Відомий український блогер, шоумен, трохи ще й співак, а також дорогий друг Насті Приходько Олег Машуковський, котрий днями розповів про своє ставлення до замовчування насильства, продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками та піднімати їм настрій яскравими кадрами.

На цей раз Олег вирішив зробити визнання, що незабаром у нього може з'явитися подружжя. Справа в тому, що він хоче зробити своєму хлопцеві пропозицію.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олегу Машуковському у мережі Isntagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"А ви кажете, що мій хлопець не робить мені подарунків", - підписав одне фото Олег.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Тут можна побачити, що Олег стоїть перед дзеркалом із великим букетом червоних троянд, які дарують, традиційно, під час побачень чи на честь якогось свята. Однак поки що незрозуміло, чи це був такий запізнілий презент на День народження або просто знак уваги.

Пізніше Олег Машуковський опублікував фотографію, де у його руці лежить рука його другої половинки. Ось, як прокоментував ситуацію сам Олег: "Ми зустрічаємося вже 2.5 роки, тож думаю, що це буде доречно і станеться скоро. Хлопець не робив мені пропозицію, поки що, насправді її хочу зробити я, але згодом".

Нагадаємо, "Кинути камінь у кожну...": Олег Машуковський розповів, що робити, якщо тебе ображають – вистачить мовчати.

Раніше повідомлялося, організатор п'яних вечірок щасливий, що стало популярним: "У 19 років твій бальник знає вся країна".

Також, "Пафосна вечірка...": іменинник у колготках Олег Машуковський встиг "натягнути", подружки лише посміхалися.