Відома українська рестораторка та суддя "МайстерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська зізналася, що дуже любить подорожувати.

У кожній поїздці вона обожнює пізнавати країну через її кухню і може витратити навіть останні гроші на гарний ресторан. Про це Ольга Мартиновська розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

" Я щиро вірю в те, що ми асоціюємо місця на карті світу з людьми та їжею. Знайомство з новими континентами, країнами, містами та малолюдними районами – це досвід та емоції. Такі різні. Унікальні. , – розповіла Мартинівська.

Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua
Ольга Мартиновська, фото: Знай.ua

Ресторатор зізналася, що їй пощастило відвідати чимало країн, проте до Америки і далекої Азії вона досі не дісталася. Хоча все ж таки в майбутньому планує це зробити. Під час своїх подорожей вона відвідувала ресторани, які мають мішленівські зірки.

" І мені, безперечно, подобалося. Було і дорого, і дуже дорого, і навіть дуже-дуже. Іноді мене пригощали, іноді витрачала свої останні кошти 🤭 але ці вишукані страви не викарбувалися в моєму серці та пам'яті Тому з кожним разом я лише переконуюсь: справжня душа країни або ж невеликого містечка живе не в дорогих та елегантних закладах, вона – у камерних сімейних кафе, у ресторанах, де кухарі працюють десятками років, у бутік-готелях, де пахне пирогами, а ти почуваєшся, як у гостях у бабусі", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Фото зі сторінки Ольги Мартиновської
Фото зі сторінки Ольги Мартиновської

Нагадаємо, що Оля Мартиновська зізналася, кого не хоче відпускати, це не Ектор і не Ярославський: "Ми стали міжнародною родиною".

Раніше ми повідомляли, що Оля Мартиновська розповіла, чому ніколи не вийде заміж за Ярославського: "Вова, ну хоч би 10 сантиметрів".