Активна та допитлива донька відомої української гумористки, зірки "Жіночого кварталу" Олени Кравець Маша, яка навчається та живе у Варшаві, продовжує радувати своїх та маминих шанувальників. Дівчина обожнює ділитися яскравими кадрами зі свого майже безтурботного життя.

Днями Маша показала, як вміє танцювати в образі американської поп-зірки Біллі Айліш, а зараз уже Маша трохи захворіла. Виходить, що не завжди "гульки" закінчуються добре.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Кравець у мережі Instagram.

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

"Вчора гуляли, сьогодні хворіємо", - коротко написала у своїй химерній історії Марія Кравець.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У новій історії віддані шанувальники Олени Кравець та її дочки Марії можуть побачити дуже дивну маску, яку обрала 19-річна красуня. Тут із голови Маші виросли одразу ще дві голови. І ці голови "літають у хмарах". Мимоволі згадуються кадри з комедії "Люди у чорному".

Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram
Stories Маші Кравець, скріншот: Instagram

Ось так і до Голлівуду залишилося не дуже багато - головне більше тренуватися і не хворіти. Можливо, що Марія теж має чудові акторські дані, але поки що вона їх не показує. Однак ми точно знаємо, що Марія - чудова танцівниця, вона любить цю справу і часто публікує круті відео. А якщо людина талановита, то вона талановита у всьому.

Нагадаємо, "Ще трошки...": донька Олени Кравець із "Квартал 95" Маша перетворилася на Біллі Айліш.

Раніше повідомлялося, "Люблю тебе...": юна донька Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" знайшла захоплення серед варшавських бетонних джунглів.

Також, мама навчила? Донька зірки "Квартал 95" Олени Кравець Маша облизує варшавські стовпи та ще й на морозі.