Зараз київський клуб "Динамо" зазнає не найкращих часів, хоча, якщо порівнювати з іншими українськими футбольними командами - справи йдуть непогано.

Початок поточного сезону УПЛ "Динамо" почав не дуже, проте потім ситуація стабілізувалася і зараз кияни перебувають на третій позиції. Перше місце посідає "Дніпро-1", слідом йде "Шахтар", у якого стільки ж очок, скільки у команди Мірчі Луческу. Якою буде ситуація з другої половини сезону – невідомо. Адже з клубів пішло досить талановитих гравців, щоби розвиватися в Європі.

Фенербахче-Динамо, фото: fcdynamo.com
Фенербахче-Динамо, фото: fcdynamo.com

А зараз стало відомо, що помер колишній захисник київського "Динамо" та збірної, чемпіон та володар Кубка України Олександр Радченко. Він пішов із життя у віці 46 років. Про це йдеться на офіційному сайті Динамо. Причину смерті ніхто не називає.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Він був родом з Маріуполя, де і розпочинав свою ігрову кар'єру. У 1997 році перейшов у київське "Динамо", за яке виступав до 2002 року на позиції захисника. Пізніше грав за Дніпро, Кривбас, завершив футбольну кар'єру у 2009-му році", - йдеться в повідомленні.

Після закінчення кар'єри Олександр Радченко став дитячим тренером у спортивній школі імені Лобановського.

Нагадаємо, Київ не витримає потужного землетрусу: новобудови до 7 балів, у старих немає шансів

Як повідомляв "Знай.uа", загинув один із найкращих льотчиків України Данило Мурашко: був вірний народу до кінця

Знай.ua писав, загинув воєнкор "Останнього Бастіону" Валерій Пальчик