Відома українська виконавиця Тіна Кароль продовжує ділитися відвертими знімками у своєму Telegram-каналі, підкріплюючи їх різними думками.

Зараз вона повернулася і заявила, що вже давненько не веде щоденник, бо коли вона сідає писати пісні чи фіксує питання, немає ні часу, ні необхідного поштовху, щоб сісти та почати писати.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

"Але єдине, що відчуваю це те, що я вчуся знову і я кайфую від цього. Здавалося б давно все знаєш і процеси, і всі ризики, і підводні течії, і щиро знаєш, що твоє цінне. А потім раптом новий виклик... ну що. Стрибаю в нове? Або ні! Я завжди за, у цьому проблема. Я про ризик у всьому!", - пише Тіна Кароль у публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після цього Тіна поділилася декількома фотографіями в сексуальному образі, начебто в нічні, з білим піджаком.

"Де велике дзеркало, там 100% Тіна", "Де цей ліфт, мені терміново туди потрібно", "Тіна і Telegram, це найкраще що може бути (взаємодія). Дуже красива", "Самотня сексуальна жінка", "Твоя сексуальність - природна, справжня, сильна, яка не пахне розпустою, а та, що - у характері, у крові...", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, що виховує дитину у суворості, тому вона не живе з нею: "Він не мажор, не маминий син"

Як повідомляв "Знай.uа", Дан Балан зажадав цього від Тіни Кароль, але вона не наважилася: "Ти не перегинай"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала натуральною красою, обомліла навіть Тіна Кароль: "О Боже мій"