Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий змусив українців надривати животи від сміху, показавши нову пародію на неадекватну російську бабусю, яка розсмішила мережу криками на підтримку злочинної війни путіна. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Юрій Великий геніальний пародист, який своїм талантом уже тривалий час піднімає українцям бойовий дух та змушує посміхатися навіть у найскладніші моменти.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Цього разу гуморист зняв пародію на неадекватну російську бабусю, яка посеред вулиці на все горло кричала, що "йде війна за Росію-матінку". Ролик з нею швидко розлетівся мережею і посмішив чимало народу, тепер за справу взявся Юрій Великий та показав невелике продовження її "шоу".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Українці оцінили пародію і щиро посміялися.

"Типовий вечір у мордорі)", "Хто не бачив оригінал, той не зрозуміє)", "Я оригінал дивилася. Пародія крута, клас. Юрію, Вам потрібно дати Оскар", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, як Лукашенко вразила екзотика Зімбабве: "Взагалі не хотів їхати".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як заповзятливі українці допомагають ЗСУ з "Леопардами": "Розрив".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Юрій Великий із "Кварталу 95" став Зеленським і "посварив" його з дружиною: "Сніданки ніхто не готує".