Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко порадував українців черговою порцією жартів. На цей раз він показав, чому насправді Володимир Зеленський відвідав Великобританію. Ролик він опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Влад Шевченко уважно стежить за всіма новинами і частенько перетворює їхні гумористичні ролики, в яких показує свою версію того, що відбувається. Так було коли по всій Україні проводилися масові обшуки посадових осіб та олігархів, а тепер гуморист вирішив показати справжню причину візиту Володимира Зеленського до Великобританії, який відбувся зовсім недавно.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, за гумористичною версією Влада Шевченка президент вирушив за тисячі кілометрів, щоб повернути великому другові України та колишньому прем'єр-міністру Великобританії Борису Джонсону його шапку, подаровану "Укрзалізницею", яку він нібито втратив, повертаючись після візиту до України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українців альтернативний сценарій дуже розсмішив, про що свідчать реакції у коментарях.

"Пиріжок... звичайно... наші пиріжки з горохом це секретна біологічна зброя... смачно однозначно і іноді потім голосно", "Влад ну просто феєрично, ти наш Всеукраїнський герой гумору!!!! Ми тебе обожнюємо - ти щоразу зігріваєш наші покалічені війною серця!!!!", - написали шанувальники.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив справжньою причиною масових обшуків в Україні: "Джонсонюк шапку загубив".

Також наш портал інформував, що Влад Шевченко з "Ліги сміху" розсмішив пародією на друга, який є у кожного: "Все знає та вірить у нумерологію".

Крім того, ми писали, Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав кожного українця, коли не вимкнули світло за графіком: "Збій програми".