Український блогер Олексій Дурнєв став новим гостем у програмі Маші Єфросініної "Екзамен" і в ході програми стався невеликий скандал, який зачепив Тіну Кароль.

Всі ми пам'ятаємо конфлікт Маші та Льоші, коли Дурнєв відмовився приходити до Єфросиніної на інтерв'ю та назвав телеведучу "зіркою з минулого". З початком повномашстабної війни знаменитості помирилися і ось навіть уродженець Маріуполя таки прийшов на інтерв'ю, де спалахнув новий скандал і навіть Єфросиніна зізналася, що це гучніше за "телезірку з минулого".

Маша Єфросиніна та Олексій Дурнєв, кадр з інтерв'ю
Маша Єфросиніна та Олексій Дурнєв, кадр з інтерв'ю

Знаменитості під час діалогу розбирали те, що Олексія не помічали з дівчатами у романтичних стосунках вже понад 8 років. Звичайно, у нього є подруга Даша Астаф'єва, з якою багато хто бачить хімію, але у Даші є хлопець, а Льоша - просто друг.

Тоді Маша припустила, що відомій людині дуже важко знайти собі пару і простіше пошукати когось "у сфері" і запропонувала Дурнєву придивитися до зірок навколо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Даша Астаф'єва, фото: Instagram
Даша Астаф'єва, фото: Instagram

"Тіна Кароль, наприклад. Прикинь, підкотити до Тіни Кароль? По зіркам ти не пробував, ні, закохатися?" - зі сміхом запитує Єфросиніна.

"Мені подобаються дівчата молодші. Тому що Тіна Кароль для мене вона типу з мамою в один клас ходила", - видав Дурнєв.

Нагадаємо, що Дан Балан зажадав цього від Тіни Кароль, але вона не наважилася: "Ти не перегинай".

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна показала нові реалії життя з чоловіком Тимуром: "Психологічно не вистачало сил".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна розматерилася, порівнявши себе з "чл*ном" і згадавши голу Полякову: "Пішов нах*й".