Популярна українська співачка Slavia (справжнє ім'я - Ярослава Притула), яка більше року тому розлучилася зі співаком, музикантом, актором та ведучим Дзідзьо (Михайлом Хомою) після 7 років шлюбу.

Дівчина вирішила більше уваги приділяти своїй сольній кар'єрі. Ярослава, до того ж, активно розвиває свою особисту сторінку у соціальній мережі Instagram. Там співачка ділиться з шанувальниками подробицями особистого та творчого життя.

Slavia. Фото: instagram.com/slavia_official/
Slavia. Фото: instagram.com/slavia_official/

Якось вона вирішила обговорити з передплатниками тонкощі стосунків між людьми.

"Якщо у відносинах все нормально, все стабільно, але немає ЩАСТЯ, це болото. З цієї зони комфорту важко вийти, тому що нам важко від чогось відмовитися. У відносинах є цикли: 9 років, потім криза 18,6. цей час розлучаються багато пар.. Якщо Всесвіт бачить у вас потенціал-у вас можуть просто з-під ніг забрати маленький світ, який ви насиділи, і сказати: "Давай, починай заново!" Звичайно, спочатку людина перебуває в шоці, але Потім йде у сильний розвиток " , - упевнена Slavia.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скрін, Instagram Slavia
Скрін, Instagram Slavia

Вона також додала, що кожна людина нам дана для чогось, але буває так, що відносини себе вичерпали, і вже неможливо зростати разом.

... пара стоїть на одній точці. Тоді цілком можливо, що зміни будуть на краще, тому не потрібно цього боятися. винагороджує за те, що ви виявили сміливість, і постояли за себе. Бути в нещасливих стосунках або просто бути щасливим - недобре для карми", - пояснює співачка, додаючи, що саме про це вона співає у новій пісні, прем'єра якої запланована на 11 лютого .

Скрін, Instagram Slavia
Скрін, Instagram Slavia

Нагадаємо, що колишня Дзідзьо Slavia торкнулася українців, виконавши хіт від Лесі Українки: "Я була малою горда".

Раніше ми повідомляли, що Дзідзьо знайшов споріднену душу в лісовому бородачі та подарував йому власний голос: "Так сильно ми з ним схожі".