Відома українська співачка Наталія Могилевська, яку обожнює не одне покоління українців, продовжує радувати свою величезну армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram.

Якось Могилевська похвалилася афішею свого концерту "Вона", на якій співачка постає у пальті бежевого кольору. Через пози та розміщення напису складається враження, що крім верхнього одягу на виконавиці більше нічого немає.

Наталія Могилевська, фото Знай.ua
Наталія Могилевська, фото Знай.ua

"Жінки, дівчата! Чоловіків сюди не кличу. Афіша 1 або 2⁉️ Втомилася обирати. Впевнена, ви розумієте чому. Який із варіантів афіші мені варто затвердити? Вони відрізняються за змістом, і жінки розуміють, про що я. Хоча піарники кажуть, що круті заголовки нам лише на руку" , - поділилася радістю Могилевська.

Скрін, Instagram Могилевська
Скрін, Instagram Могилевська

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях її вітають з успіхом і бажають продовжувати так само.

"1! Такі ніжки не можна ховати!", "1, у Вас дуже красиві ноги", "Нереально красива", "Мені подобається 2 варіант", "2, очі в очі, як кажуть", - визнають шанувальники співачки.

Скрін, Instagram Могилевська
Скрін, Instagram Могилевська

"2, ОNA, красиво прощалася з любов'ю", "Треба брати дві!!!! Як тут вибрати???", "Наталя Могилевська - це набагато більше, ніж гарні ніжки! Це глибина!!! Тому однозначно 2, (хоча ніжки, звичайно, шикарні!)", - не вгамовуються шанувальники.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська дісталася з цим до Юлі Саніної і навіть до Пивоварова: "Обійняти. Плакати".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська повернулася до шкідливих "звичок" завдяки табору з 30-ти людей у ​​своєму будинку: "Терміново все до мене".