Шанувальники згадали зворушливі стосунки між Софією Ротару та її єдиним чоловіком Анатолієм Євдокименком.

Відома виконавиця Софія Ротару, відома всіх за хітами "Одна калина" та "Червона рута" веде свою соціальну мережу Instagram.

Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/
Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Популярна українська виконавиця має безліч фан-акаунтів, у яких також публікується кадри з життя. Один із них sofiarotaru_fan, на якому показали зворушливу фотографію молодої співачки та її єдиного чоловіка Анатолія Євдокименка.

"Софія Михайлівна & Анатолій Кирилович" , - повідомляється у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фоловери активно почали коментувати цю посаду.

"Як молоді ми були.......👍🌸🔥"; "Дуже красива пара 😍🔥 💥💫"; "Лебедина вірність!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😂😂😂"; "Софія Михайлівна Анатолій Кирилович Красива пара разом", - повідомляють вони.

Анатолій Євдокименко помер 23 жовтня 2002 року у віці 60 років від інсульту. Так, артистка залишилася вірною дружині і після його смерті, не заводячи інших романів, присвятивши більше часу онукам та дітям. 20 січня 2023 року коханому Софії виповнився б 81 рік.

Нагадаємо, яке справжнє прізвище Софії Ротару: цього не знав практично ніхто. Софія Ротару приховувала це прізвище від багатьох, хоча воно й дуже схоже на те, яке використовує зараз.

Раніше ми повідомляли син Софії Ротару Руслан Євдокименко не зміг стримати гіркоти від втрати: "Дякую тобі за все".