Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук трохи поекспериментувала та спробувала у новому напрямі музики. Драйвовим роликом вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук підкорила серця багатьох українців не лише як актриса "Жіночого кварталу", а й як талановита співачка, яка брала участь у низці музичних проєктів. У репертуарі досить спокійні, мелодійні пісні, але, як виявилося, виконавиця цілком може і "дати спеку".

Марта Адамчук. Фото: Instagram
Марта Адамчук. Фото: Instagram

Так, Марта Адамчук поділилася уривком зі свого виступу. Втім, на відео співачка співає не зовсім у своїй манері, а більш надривним голосом справжнісінький рок-н-рол.

"Пройнялася Елвісом", - підписала ролик актриса.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Шанувальники зустріли такий несподіваний експеримент дуже тепло та похвалили зірку.

"Чудово! Давно чекав рок-н-рол у Вашому виконанні", "Браво, супер", "Красива пісня і чарівна краса", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, красуня з "Жіночого кварталу" Марта Адамчук спокусливо оголила плечі та "загіпнотизувала" зоною декольте: "Дуже красиві".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія у піджаку на голе тіло та з сином на руках показала красу материнства: "Не для докорів".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані в рожевих завитках і глибокому декольте зізналася, що досі робить уночі: "Досі не навчилася..."