Відомий фінський актор, який у "нульових" роках отримав свою порцію популярності серед пострадянських глядачів "російської белетристики" типу серіалів "Вулиці розбитих ліхтарі", "Убивча сила" або стрічок "Особливості національної риболовлі" Вілле Хаапасало дав про себе знати - актор продає в центрі Гельсінкі українські смаколики.

Справа в тому, що актор усі виручені кошти передає на потреби українських діток.

Вілле Хаапасало, фото: Twitter
Вілле Хаапасало, фото: Twitter

"Сьогодні наш український "візок" знову на вокзалі Гельсінкі. Ласкаво просимо, щоб привітатись та покуштувати чудові українські делікатеси, такі як борщ (м'ясний або овочевий) з пампушкою (10 євро), солоні та солодкі (3 євро)", - написав Вілле в мережі Facebook.

Про це стало відомо завдяки численним знімкам у соціальних мережах, які публікують місцеві жителі та туристи.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Вілле Хаапасало, фото: Twitter
Вілле Хаапасало, фото: Twitter

Якщо подумати про те, як там "обличчя" у росіян після таких вчинків фінського актора, то краще навіть не замислюватися - там все погано. Багато глядачів у Росії його пам'ятають, як смішного туриста "дурниця" із загниваючої Європи, якого потрібно всьому навчати.

Але ми знаємо, що у звичайних росіян не так багато емоційно діапазону, щоб розрізняти актора і персонажа. Сам актор може навчити росіян, як треба чинити.

Нагадаємо, Євгенія Сморигіна з "Дизель Студіо" змилостивив Тарас Стадницький: "Якщо тобі нудно - спускаємося".

Раніше повідомлялося, Вілл Сміт оскандалився пристрастю до російської: "Перестаньте ганьбитися".

Також, скажений путінолюб Микита Михалков при смерті? Потрапив до лікарні у тяжкому стані.