Відомий гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав продовження привабливої ​​історії про те, як п'яний росіянин намагався викрасти тіло Леніна з Мавзолею. Пародію на "розкрадачу гробниць" він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий регулярно піднімає настрій українцям своїми неймовірними пародіями на неадекватних сусідів, які напали на Україну чи підтримують злочинну війну.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

На цей раз гуморист вирішив показати продовження історії з п'яним росіянином, який кілька днів тому намагався вкрасти тіло Леніна з Мавзолею. Як відомо, "розкрадач гробниць" так і не виконав свою місію, оскільки його спіймали поліція на червоній площі. Юрій Великий показав, що відбувалося із чоловіком вже на допиті у черговій частині.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці посміялися від душі та подякували гумористу за геніальну роботу.

"Великий, не втомлюся повторювати що ти найкращий. Дякую за посмішку на обличчі. Сміємося і не здаємося", "Які ви круті! Молодці", "Юрій, як завжди, браво! Ех, так і згадалося: "Я маленька дівчинка, я в школу не ходжу, я Леніна не бачила, але я його люблю! "Може й справді, пора вже стибрити і звільнити місце іншому???", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, як Лукашенко вразила екзотика Зімбабве: "Взагалі не хотів їхати".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як заповзятливі українці допомагають ЗСУ з "Леопардами": "Розрив".

Крім того, інформаційний портал Знай писав, Юрій Великий із "Кварталу 95" став Зеленським і "посварив" його з дружиною: "Сніданки ніхто не готує".