Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж, колишня солістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка вже цієї весни порадує багатьох шанувальників живими концертами, продовжує підігрівати романтичні історії, які ходять навколо її хлопця Михайла Кацуріна, його колишньої дружини, а також навколо Надіного колишнього чоловіка Володимира Дантеса.

Цього разу зірці допоміг її новий коханий Михайло Кацурін, який самостійно опублікував кілька нових кадрів з Надею.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Міші Кацуріна у мережі Instagram.

Пост Михайла Кацуріна, скріншот: Instagram
Пост Михайла Кацуріна, скріншот: Instagram

"Не відривався б ні на секунду", - пише Михайло, а також публікує кілька свіжих фото, яких фанати Наді ще ніколи не бачили.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

На свіжих кадрах можна побачити справжні почуття, які відчувають одне до одного Мишко та Надя. Тут молоді закохані обіймаються, позують і навіть трохи кусають один одного. А точніше Михайло вкусив Надю за язичок.

У свою чергу друга сторона цього чудового любовного квартету - колишня дружина Михайла Кацуріна зі своїм сином, з'явилися на сторінці в Instagram у Володимира Дантеса.

Публікація Вови Дантеса, скріншот: Instagram
Публікація Вови Дантеса, скріншот: Instagram

Ось, що написав Володимир Дантес: "Дякую тобі...". Варто зазначити, що такий вчинок Вови дуже здивував його шанувальників, артист мало не пробив людей на сльози. Як це мило з боку.

Нагадаємо, у Володимира Дантеса сталася романтика, коли він поїхав від Наді Дорофєєвої: "Мій маленький світ, я кохаю її".

Раніше повідомлялося, "Дуже боляче за Дантеса...": Надя Дорофєєва розплавилася в спекотних поцілунках Кацуріна.

Також, фантазія Володимира Дантеса пішла далеко, там немає ані Дорофєєвої, ані Кацуріної: "Був би повією".