Відома співачка Оля Полякова показала, як виглядають українські герої. Вихователька вивезла із палаючого Чернігова близько 30 дітей із притулку.

Інформацію про це артистка розмістила у stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно Оля Полякова допомагає людям, записує звернення до народу ворожої країни, а також висвітлює всю правду, яка відбувається в Україні.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Вихователька з Чернігова Наталія Пісоцька врятувала понад 30 вихованців дитячого притулку на початку повномасштабного військового вторгнення. Про це повідомила директор Седнівської гімназії Тетяна Ясочко.

Вона зуміла виїхати з дітьми до Івано-Франківська, адже далі перебувати у Чернігові було небезпечно для всіх.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

“30 дітей з інтернату у Чернігові прийняли на Івано-Франківщині. А привезла їх туди справжня героїня, вихователька Наталія Пєсоцька! Ніхто не знає, але вона місяць прожила з вихованцями у підвалі. рятувала дітей, коли двічі потрапили до притулку, ховала в келіях церкви... Діти благали не кидати їх і не йти додому, і Наталя Іванівна забрала своїх дітей і весь воєнний час жила з ними, годувала та дбала, до речі, молодшому хлопчику 3,5 роки" , - розповіла Ясочко.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Жінка взяла на себе величезну відповідальність і врятувала дітей від руйнівної війни. При цьому не можна не відзначити того факту, що по Чернігову не оголосили того дня жодного гуманітарного коридору.

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася, що її мати досі "любиться" з росіянином, але тепер рідше: "Мама, як заручник".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова згадала, як ляпнула про Тіну Кароль зайвого - довелося вибачатися: "Висона...".