Український співак Віталій Козловський побував неподалік лінії фронту і навіть зміг постріляти з автомата. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський з перших днів війни активно займається волонтерством та підтримує українських захисників. На цей раз йому вдалося побувати недалеко від лінії фронту.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Так, Віталій Козловський у компанії інших відомих особистостей зважився на досить ризиковану поїздку – вони відвідали Бахмутський район, де активно ведуться бойові дії.

Артисти побували на більш менш спокійній ділянці, адже Віталій Козловський зміг навіть постріляти зі справжнього автомата і зробити кілька фото на згадку. У кадрі співак позує зі зброєю в руках, шоломі та бронежилеті, одягненому поверх звичайного одягу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Деякі відзначили, що співак виглядає, як справжній воїн, а інші заявили, що войовничий образ йому не личить.

"Нічого собі, який воїн на фото ух! Боже бережи наших Захисників, мирних людей, справжніх українців і пішли нам Перемогу", "Віталик не ганьбись!!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віталій Козловський розповів про непристойні пропозиції від жінок: "Як повія себе продаю".

Також наш портал інформував, Віталій Козловський одним кадром показав, як виглядають змучені серця українців: "Не пробачимо".

Крім того, ми писали, Віталій Козловський насолодився "серенадою" від Юрія Ткача прямо посеред жвавої вулиці: "Звучить добре".