Відома українська актриса театру та кіно Анна Кошмал, яка запала у серця багатьох телеглядачів завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати" вразила жарким фотосетом. Кадри вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анна Кошмал частенько радує шанувальників яскравими кадрами, де демонструє моменти з роботи чи особистого життя. На цей раз зірка вирішила вразити гарячою фотосесією.

Анна Кошмал, фото: Instagram
Анна Кошмал, фото: Instagram

Так, Анна Кошмал поділилася серією фото, на яких позує у розкішній спідній білизні чорного кольору. Зірка у різних позах та ракурсах демонструє ідеальне підтягнуте тіло, показуючи себе з нового боку.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася. Вони згадали, що напередодні схожу фотосесію робила і Ксенія Мішина, проте вона їм сподобалася значно менше.

"Це взагалі законно така краса", "Краще Мішиної", "Неймовірна", "Все пристойно, але будоражить. Браво!!!", "Дивовижна. І як людина, і як жінка. Приклад багатьом" "Це так красиво! Коли справжня сексуальність у енергії", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" вигнулась кішечкою і зізналася, чим рятується: "5 важливих правил".

Також наш портал інформував, "Холостячка" Ксенія Мішина налякала українців "новим" тілом: "Копчене філе".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька зі сльозами на очах попрощалася з кобелем: "Не віддам..."