Олександр Алієв уже вдруге за війну отримав повістку і грубо висловився на адресу співробітників ТЦК та СП, заявивши, що він служить з початку вторгнення росії.

[quote author=""]"Вчора ввечері мені прийшла повістка в армію. Мене закликають до армії. І це вже друга повістка за час війни. Що там на Оболоні за дятли сидять? Аби показати свою роботу, надрукувати? Я з перших днів війни перебуваю в армії".

Алієв закликав співробітників ТЦК та СП займатися кориснішими справами в період боротьби українського народу проти російських окупантів.

"Чи вас війна досі нічому не вчить? Вам аби, б**ь, вибачте мені, с*****ь або просто показати, що ви надрукували, і розіслати всім "Клоуни, займайтеся хоч чимось корисним для країни, якщо обсираєтеся йти на війну", - сказав Аліве в інстаграмі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Алієв є уродженцем російського Хабаровська і всупереч позиції батьків, які живуть у росії, з моменту початку повномасштабного вторгнення пішов спочатку до лав тероборони Києва, а пізніше вступив до лав ЗСУ.

За свою ігрову кар'єру Алієв встиг пограти у Динамо, запорізькому Металургу, московському Локомотиві, Дніпрі, Анжі, Руху, Таразі та ФК Хмельницький.

Нагадаємо, ми раніше писаливручення повісток: що потрібно знати про нові правила

Як повідомляв портал "Знай.ua", адвокат пояснив, як батько дитини може отримати відстрочку від мобілізації: не все так просто

Також "Знай.ua" писав, що юрист відповів, чи випустять чоловіків за кордон після закінчення війни: є важливий нюанс