Відома українська артистка Анна Трінчер із перших днів повномасштабного вторгнення росії намагається всіляко підтримувати українців.

Співачка влаштовувала благодійні виступи та допомагає, чим може заради спільної перемоги над російськими окупантами.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Якось Анна Трінчер на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories вирішила поділитися зворушливими кадрами з українським захисником, який повернувся додому.

На кадрах можна побачити, як українські військові заходять у своє подвір'я, де його привітно зустрічають рідні, і міцно обіймають. Вони дуже раділи його бачити, тому деякий час стояли в обіймах, не відпускаючи один одного. Де і коли було знято ці кадри - не відомо.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Скріншот stories Анни Трінчер
Скріншот stories Анни Трінчер

"Повертайся живим", - так підписали кадри з українським військовим, який захищає рідну землю.

Варто нагадати, що співачка Анна Трінчер випустила пісню "Не залишай", яка присвячена війні в Україні. Дівчина зізналася, що на створення пісні її надихнув батько нареченого Олександра Волошина, який зараз воює у ЗСУ. У популярній мережі TikTok пісня швидко стала трендом – на неї користувачі почали накладати зворушливі відеоролики з війни.

Нагадаємо, що обличчя Анни Трінчер змінилося до невпізнання після операції: "Дивитись на себе неможливо".

Раніше ми повідомляли, що ніжна кішечка Анна Трінчер в екстремальному купальнику засвітила юні ягідки: "Щелепа відпала...".

Також стало відомо, що засмагла Анна Трінчер із дозволу чоловіка звабила камеру в одних трусиках.