Відома українська співачка, зірка соціальних мереж, кума Михайла Хоми (Дзідзьо) Оля Цибульська, яка днями спробувала заспокоїти своїх шанувальників словами підтримки та пропозицією "звільнити злість", продовжує спілкуватися зі своїми фанатами на різні теми.

Цього разу Оля Цибульська вирішила відновити свою улюблену рубрику "Питання та відповідь". Оля розвинула тему відносин та всіх пов'язаних із цим особистим питанням "численних" проблем.

Про це стало відомо завдяки свіжій Stories Олі Цибульській у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Якщо чоловік розповідає про бажання мати стосунки, а сам постійно працює, що робити?", - запитала українка Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Ось таке запитання поставила шанувальниця творчості Олі Цибульської. Проте співачка вирішила розповісти, як вона ставиться до таких ситуацій і не приховувала своєї тривоги щодо такої постановки питання.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"А ви хотіли чоловіка поряд, чи няньку під цицькою? Бути разом не означає тримати за штани 24/7. Або вам просто страшно, що він хоче реалізації", - відповіла Оля Цибульська зі своїми нотками гумору, а також іронії.

У своїх питаннях співачка надала й відповіді, які українка може взяти на озброєння та змінити хід своїх думок щодо стосунків та того, як вони мають виглядати.

Нагадаємо, MamaRika зніяковіла, коли сіла попою на коліна до Козловського: "Він підв'яли трохи".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська у тяжкому стані звернулася до українців: "Чи трошки почало аж нудити".

Також, Оля Цибульська навчила українців перекладати з "жіночої мови" на звичайну: "У житті знадобиться".