Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить близько 710 тисяч людей.

Вова Дантес допомагає Україні самотужки, проводить гумористичні концерти з Олексієм Дурнєвим, щоб зібрати гроші на ЗСУ. Один із них відбудеться в Парижі в рамках Європейського туру, і в цій поїздці їхню команду поповнила кохана артиста Даша Кацуріна. Мабуть, вона вирушила з ними, щоб підтримати хлопців.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Вони мали вільний час перед заходом, тому парочка вирішила пройтися знаменитими місцями міста. Звичайно ж, повз Ейфелеву вежу вони не пройшли. Відповідні кадри Дантес розмістив у Insta Stories.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На них Кацуріна виглядає дуже щасливою та посміхається. Ймовірно, вона згадала ті самі романтичні пропозиції руки та серця в Парижі, бо жартівливо показала на камеру обручку на безіменному пальці. Більш того, вона сказала Вові, що згодна.

"Я згодна, любий", - заявила Даша і вони обоє розсміялися.

Цікаво, що Дантес написав: "Побачила Париж і вижила". Пісню якраз із цією назвою його колишня Дорофєєва випустила зі своїм коханим, який є колишнім чоловіком Кацуріної.

Нагадаємо, "Бігу, шукаю аптеки...": Надя Дорофєєва із сім'єю намагається знайти порятунок, допомоги чекати ні звідки

Раніше ми писали про те, що найуспішніший сезон "Міняю жінку": українці потролили Дантеса та Кацуріну