Відомий український співак, музикант, лідер гурту "ТНМК" Олег Михайлюта, поділився зі своїми шанувальниками сумною новиною: має проблеми зі здоров'ям. Артист страждає на катаральну ангіну з ринофарингітом і зараз перебуває у військовому госпіталі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації виконавця в соціальній мережі Instagram.

Публікація Фагота, скріншот: Instagram
Публікація Фагота, скріншот: Instagram

"Так виглядає обличчя катаральної ангіни з ринофарингітом. Але коли тебе обстежать у військовому шпиталі і ти дивишся довкола та обіймаєш живих, хоч і не зовсім здорових побратимів, ти усвідомлюєш, що ти абсолютно здоровий", - написав Фагот.

Публікація Фагота, скріншот: Instagram
Публікація Фагота, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фагот додав, що він рішуче налаштований на одужання та мріє знову повернутися на передову.

"Треба просто трішки почистити та налагодити свою зброю і далі в бій, бо Мати кличе", - заявив артист.

Варто також нагадати, що популярний український гурт ТНМК, який у січні 2023 року проводив європейське туре та збирав гроші для спецпідрозділів ГУР та сімей, що постраждали від війни, опинився в ті дні в дуже неприємному становищі у словенському місті Любляна.

Посіпаки російських пропагандистів буквально зірвали виступ українських музикантів. Заклад, де мав відбутися концерт, в останній момент відмовив у наданні свого майданчика.

Нагадаємо, прихвосні путіна в Європі зривають концерти українських зірок.

Раніше повідомлялося, "Взяв за шию, він смикався...": на вечірці Могилевської Фагот із ТНМК побив путініста Сергія Звєрєва.

Також, репера Yarmakа пограбували у поїзді.