Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом.

Павло Зібров має великий сімейний особняк і іноді влаштовує на публіку екскурсії, а зараз разом зі своїм собакою Габі вирішив показати своє господарство на території, яка також багатьох вразить.

Павло Зібров. Фото: Instagram
Павло Зібров. Фото: Instagram

"Сьогодні працюю по господарству з Габі. Всім бажаю тихого та спокійного дня!" - написав співак.

Артист самостійно вирощує овочі, фрукти та різні ягоди. Для городу він спеціально купив коров'ячий перегноз, щоб найкращим чином удобрити свій майбутній урожай - картопля, морква та капусту.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Павло Зібров, фото з Instagram
Павло Зібров, фото з Instagram

"13 мішків перегною. Це коров'як, подивіться, найекологічніша добавка - помет корів. Дуже дорогий, але цінний", - поділився він.

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

Також Зібров похвалився своєю гордістю – чагарником ожини, яка успішно пережила зиму і вже скоро порадує власників багатим урожаєм. Малину він теж встиг підготувати та підрізати, ягоди виростуть до червня місяця.

Нагадаємо, що Павло Зібров зізнався, заради чого погодився поголити свої знамениті вуса.

Раніше ми повідомляли, що Павло Зібров знайшов, як розважитись і вирушив до військових: "Велика віра в Перемогу".

Також стало відомо, що 66-річний Зібров назвав пікантних співачок України: молоденькі дівчатка теж у списку.