За яскравими світлинами та популярністю, ведучий Григорій Решетнік ділиться особистим. Він розповідає, що незважаючи на визнання, йому та його родині доводиться жити в орендованій квартирі, адже власного дому у них поки немає.

Григорій відкрито говорить про свої фінансові пріоритети, зокрема про івкладання в майбутнє своїх трьох синів. Усе, що він заробляє, йде на забезпечення їх освіти, розвитку та здоров'я.

Решетник з родиною

"Ми зараз живемо в районі Новопечерських Липок. Орендуємо квартиру. Звідки гроші? Троє дітей. Навчання, гуртки... Для принципового розуміння – Григорій Решетнік настільки порядний, що він чесно заробляє гроші. Я живу за законом, заробляю гроші, жодних порушень закону. Це дуже важливо для мене. Так, ми живемо в орендованій квартирі, діти ходять у школу", – пояснив Решетнік в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Григорій Решетнік поділився, що його тато отримує пенсію всього 2 тисячі гривень. Він також зазначив, що на потреби своєї великої родини він витрачає набагато більше - понад 100 тисяч гривень кожного місяця

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У мого тата, який 40 років пропрацював за технічною освітою, зараз пенсія 2 тис. грн. На сьогодні на 2 тис. грн ти можеш зайти в супермаркет в Києві, купити їжу, яку три хлопці опанують або за вечір, або за два, тому що вони тільки поїли, встають і кажуть: "Тато, ми голодні". Тому це велика сума для звичайних людей. І я, по-перше, дуже щасливий, що можу дозволити своїм дітям і собі жити без розкоші, але не відмовляти в тих речах, які найнеобхідніші: навчання, харчування, одяг. Але це велика сума для звичайної простої української сім'ї", – поділився знаменитість.

Нагадаємо, головне за 28 січня: Решетника зустріли ТЦК, українців залишать без світла, а пенсіонерам додадуть 1000 грн

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Григорія Решетника зустріла на вокзалі не дружина, а ТЦК

Також, Знай.ua писав про українці накинулися на дружину Решетника з "Холостяка" за танці у розпал війни: "Коли вже закінчиться це хвастощі?"