Кожен, хто має вдома котика, знає, як це — стикнутися з просящими очима, коли вони намагаються випросити у вас ласощі. Але не все можна давати улюбленцям, і ось деякі продукти, які вони можуть їсти без шкоди для здоров'я.

М'ясо — це завжди хороша ідея. Дайте котику трохи сирої яловичини або курятини, але обов'язково попередньо заморозьте продукт і позбавте його кісток. Котикам також подобаються субпродукти, а їхній організм їх добре засвоює.

Рибку можна пустити в хід раз на десять днів. Ідеально, якщо це буде морська риба, відварена без додатків. Або ж можна приготувати парову рибну котлету без будь-яких спецій.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

Яйця теж у списку дозволеного. Складіть котику омлет, але без солі, перцю і масла.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кисломолочні продукти — це так, але молоко краще виключити. Натомість вашому вихованцю можна дати трохи сметани, свіжого сиру, кефіру або натурального йогурту.

Овочі — це теж варіант. Ветеринари кажуть, що іноді варто розбавляти раціон котика свіжими овочами.

Котик. Фото Freepik
Котик. Фото Freepik

А от що категорично не можна: шашлики, виноград, авокадо, ізюм, морозиво, згущене молоко та шоколад. Заради здоров'я вашого муркотика, тримайте ці продукти подалі від нього.

Раніше Знай.ua писав про незвичайну кішку-перевертня, яка не може знайти дім і лякає майбутніх власників лише своїм виглядом.

Але її зовсім не варто боятися - погляньте самі.