Колись відома українська блогерка та телеведуча Регіна Тодоренко, яка замовчує злочини російських окупантів в Україні, продовжує падати ще нижче. Одеситка Тодоренко, швидше за все, вже отримала громадянство так званої росії.

За інформацією з російських медіа, Регіна отримала паспорт із триколором незадовго до перевиборів путіна.

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

За даними пропагандистів, Тодоренко отримала паспорт РФ кілька днів тому і, ймовірно, встигла взяти участь у так званих "виборах" Путіна. Раніше зрадниця не поспішала брати громадянство росії.

Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube
Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Скандальна співачка жила в Москві з українським паспортом, це не заважало їй заробляти криваві карбованці.

Регіна Тодоренко цинічно набула російського громадянства, коли країна-агресор обстрілювала її рідну Одесу балістичними ракетами, руйнувала будинки мирних жителів і вбивала безневинних людей. До речі, відомо, що близькі зрадниці, зокрема, батьки під час війни залишилися в Україні.

Регіна Тодоренко мовчить про повномасштабне російське вторгнення. Скандальна артистка залишилася в рф і заробляє криваві карбованці. За мовчазну підтримку війни в Україні проти Тодоренка у жовтні 2022 року було запроваджено санкції.

Регіна Тодоренко, скріншот з відео
Регіна Тодоренко, скріншот з відео

За словами співака та телеведучого, а нині військового волонтера Колі Серги, вона не забрала своїх батьків та брата з Одеси шукати кращу долю у Росії. Втім, брат нібито не підтримує політичної позиції Тодоренка, а батьки, швидше за все, навпаки.

Скрін, Instagram Тодоренко
Скрін, Instagram Тодоренко

"Я думаю, якби вони (батьки. – Ред.) не підтримували, то ми б дізналися про це. І якби не було цієї підтримки батьками, якби вони були в протистоянні з Регіною, мені здається, вона б змінила риторику. Хоча я можу помилятися", – казав Сергій.

Втративши одну сім'ю в Україні, зрадниця знайшла іншу у Росії. Вона 5 років тому одружилася зі співаком-патріотом Владом Топаловим, від якого має вже двох синів – Михайла та Мирослава. Як стверджують пропагандистські медіа, це і спричинило отримання російського громадянства.

Нагадаємо, Євгенія Власова різко висловилася про зрадницю Повалій: "Нормальна людина так говорити не може".

Раніше повідомлялося, "В*гіна в халаті": зрадниці України Регіні Тодоренко зробили привабливу пропозицію.

Також, відомий український музикант з'явився перед камерою у російській формі: живими вже може і не бути.